0876 690 006 [email protected]

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛЕВА!

Количка

H2O XPELL+

55.00 лв.

Ексклузивен микс от екстракти, формулиран по начин, който го прави най-доброто средство за дрениране на телесните течности.

Описание

H2O xpell+ е хранителна добавка под формата на таблетки, разработена на базата на растителни екстракти и витамин В1. Изключителната комбинация от екстракти, съдържащи се в този продукт благоприятства физиологичното дрениране на телесните течности, осъществявайки и няколко други физиологични действия, специфични за различните екстракти.

Специално екстрактите от Orthosiphon, Pilosella и червена боровинка допринасят за поддържането на нормална уринарна функция. В допълнение, Pilosella помага да се поддържа правилното втечняване на бронхиалните секрети, докато екстрактът от кръгли листа Bushu помага за добрата функция на простатата.

Екстрактът от Equisetum допринася за тропизма на съединителната тъкан, докато зеленият чай дава възможност да се поддържа нормално телесно тегло. Добавеният към екстрактите в състава на H20 xpell+ витамин В1 има за цел да намали умората и чувството за отпадналост, като в същото време благоприятства енергийния метаболизъм.

Със своето действие, този продукт е особено подходящ за атлети, желаещи да намалят своето тегло преди състезания, чрез извеждане на излишните телесни течности. Дренажът на течностите, също така подобрява мускулната дефиниция, като повишава релефа и твърдостта на мускулите.

Хранителни Стойности
30 Дози в опаковка
Доза 4 капс

Състав на доза
Калории
Екстракт от Аспержи 600 mg
Екстракт от Пилосел (Pilosella) 600 mg
от който витексин 2.4 mg
Екстракт от Оптосифон (Ortosiphon) 400 mg
от който синенсетин (денатуриран флавон) 0.4 mg
Екстракт от червена боровинка 200 mg
от които процианиини 8 mg
Екстракт от полски Хвощ(Equisetum arvence L.) 200 mg
Екстракт от Буко 200 mg
Екстракт от Мечо грозде 200 mg
от който арбутин 20 mg
Екстракт от Данделион 200 mg
Витамин В1 тиамин хидрохлорид 1.32 mg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „H2O XPELL+“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *