0876 690 006 [email protected]

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛЕВА!

Количка

HYDRO BEEF+

От 85.00 лв. до 155.00 лв.

Hydro Beef+ на 4+ Nutrition e перфектната протеинова формула за бързо възстановяване след усилена и продължителна тренировка.

Разфасовка

Вкус

Clear

Описание

Дозировка: 30 грама на един прием.

Прием: една доза (30гр) преди или след тренировка.

 

Висококачествен хидролизиран телешки протеин за максимално лесно усвояване и бързо възстановяване след интензивна физическа подготовка.

 

Hydro Beef+ на 4+ Nutrition e перфектната протеинова формула за бързо възстановяване след усилена и продължителна тренировка. Базиран на висококачествен телешки протеин, този продукт е идеален за спортисти с лактозна непоносимост, нуждаещи се от белтък, съдържащ пълния аминокиселинен профил за ускорено възстановяване на протеиновите запаси в мускулите и активиране на мускулния растеж. Hydro Beef+ е допълнен с витамини от група В за пълноценно усвояване и допълнителна мощ.

 

Това, което прави телешкия протеин Hydro Beef+ толкова съвършен е специалната технология, по която е произведен. Протеините, обработени по метода на хидролизацията се отличават с изключителна чистота, висока бионаличност и лесно усвояване от всички, включително от спортисти с храносмилателни проблеми.

 

Хидролизацията е процес, подобен на този, протичащ в храносмилателния тракт, което говори за един напълно готов за усвояване протеин.

 

Телешкото месо е предпочитано от много атлети, поради отличния си аминокиселинен профил. В Hydro Beef+ се съдържат всички заменими и незаменими аминокиселини, способни да стимулират собственото производство на протеин в мускулните клетки.

 

Аминокиселините с най-високи анаболни и антикатаболни свойства са разклоненоверижните: левцин, изолевцин и валин, които тук присъстват в идеално съотношение. Витамин В6, включен в състава на протеина помага за обмяната на протеин и гликоген, докато витамините В1 иВ2 се грижат за доставката на допълнителна енергия и мускулна мощ.

Хранителни Стойности
Дози в опаковка
Доза 30

Състав на доза
Калории 118
Мазнини 0.8
Наситени мазнини 0.4
Въглехидрати 0.3
Диетични фибри 1
Захари 0
Включва 0%
Протеин 27

Salt 0.49 g
Vitamin B6 0.84 mg
Vitamin B2 0.84 mg
Vitamin B1 0.84 mg

Допълнителна информация

Разфасовка

2 кг, 900 гр

Вкус

Шоко Кафе, Шоколад

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „HYDRO BEEF+“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разфасовка

Вкус

Clear