Глутамин

4+ Nutrition ви представя разнообразие от хранителни добавки с основен компонент Глутамин на изключително разумна цена. Предвид високото качество на суплементите на марката, цената им е винаги по-изгодна, отколкото тази на продуктите на други производители. Италианската марка създава спортни добавки, за които е характерна високата концентрация и чистота на активното вещество.

Какво ви предлагаме?

Чрез този раздел на фирмения си електронен магазин, ние от 4+ ви предлагаме разнообразни формули, съдържащи аминокиселината l-глутамин. В някои от продуктите тя е представена в самостоятелна форма, докато в други е разработена под формата на страхотен аминокомплекс, включващ глутамина и една специална група есенциални аминокиселини, познати с абревиатурата BCAA.

Продукти като BCAA+ G са способни да ви изведат в челните редици на атлетите с масивна и мощна мускулна маса. Страхотният микс е идеалната пре, интра и следтренировъчна формула, включващ аминокиселини с огромна роля не само за мускулния растеж, но и за доброто състояние на тялото на спортиста изобщо.

Освен в отлични комбинации, глутаминът е представен и самостоятелно в различни продукти с различни цени. Разликата се състои основно в начина им на приемане. Докато GLUTA+ е в прахообразна форма, пригодена да бъде приемана като шейк, то GLT4+ представлява флакон от цели 150 таблетки.

И двете разновидности имат своите предимства. Любителите на спортните шейкове не биха се отказали от прием на приятна на вкус напитка, съдържаща оптимално количество л глутамин. От друга страна, по-натоварените хора, за които приготвянето на шейка е излишен разход на време, ще бъдат очаровани от възможността да си набавят глутаминовата доза чрез няколко таблетки.

Интересното при GLT4+ е наличието на няколко форми на аминокиселината. Тя е представена от глутаминови пептиди, AKG и ацетил l глутамин. В състава на продукта е добавен витамин С, подпомагащ елиминирането на оксидативния стрес, чрез подобряване преноса на кислород и храненето на мускулните клетки.

Защо е толкова необходим на активно спортуващите хора?

Глутаминовите комплекси не случайно присъстват в продуктовата гама на италианската компания, като самостоятелно представена аминокиселина. Ролята на глутамина в изграждането и поддържането на масивна мускулатура е огромна. Предлагайки ви качествен л глутамин на изгодна цена, ние ви даваме възможност да увеличите многократно ползите от физическите тренировки.

Тази конкретна аминокиселина е приета за условно есенциална. Макар да се синтезира в човешкия организъм, при изключително голямо натоварване нуждите на организма се повишават драстично. Тогава единственото решение е довнасяне на нужното количество чрез хранителна добавка.

С приемане на глутаминова добавка се стимулира синтеза на протеин в мускулната тъкан, а той, както знаем е основен неин градивен компонент. Повишава се и притока на енергия, заради което продуктите базирани на конкретната аминокиселина, са основна предтренировъчна формула за много атлети.

Наред с многобройните полезни свойства на ел глутамин, следва да изтъкнем и ролята му на активатор на синтеза на растежния хормон. Хормонът на растежа отговаря не само за повишаване на мускулната маса, но и за обновяване на всички клетки в човешкото тяло. От него зависи и синтеза на колаген, нужен за здравето на костите, ставите и меките тъкани.

Кой още може да се възползва от продуктите в този раздел?

Освен запалените билдъри, от глутаминовите продукти, включени в раздела, могат да се възползват също хора с различни здравословни проблеми. Суплементите на италианската компания са предпочитани навсякъде по света, заради общоукрепващите им и подобряващи здравето свойства.

Глутаминовите таблетки и пудри са особено подходящи за пациенти със стомашно- чревни проблеми. Редица изследвания сочат, че с редовен и оптимален прием на конкретната аминокиселина, е възможно да бъдат лекувани язви на стомаха и дванадесетопръстника. Доказана е и способността ѝ да поддържа структурната цялост на червата, както и да подобрява работата на имунната система, предотвратявайки всякакви вирусни и бактериални инфекции.

Възползвайте се от специалната ни колекция добавки с глутамин, отличаващи се с с безупречно качество и много изгодната си цена.

GLUTA+

От 50.00 лв. до 90.00 лв.