Изгаряне на мазнини

Изгаряне на мазнини

Не само на жените, но и на мъжете много често се налага да използват хранителни добавки за отслабване. Те са особено подходящи за хората, решени да поддържат топ форма чрез спорт, успявайки по един невероятен начин да преобразуват натрупаните телесни мазнини в безпрецедентен източник на енергия.

Не всяка хранителна добавка за отслабване, предлагана на пазара е ефективна. Причината се дължи на факта, че редукцията на наднормено тегло е пряко свързана както с хранителния режим, така и с разхода на енергия. За да подейства дадено средство, то следва да бъде съчетано с диетичен режим и спортна програма. Не очаквайте фет бърнърите да свършат трудната работа вместо вас.

4+ Nutrition създаде собствена линия суплементи за редукция на теглото, разработени на база задълбочени научни изследвания върху редица физиологични процеси в човешкото тяло. Това дава възможност да се предложи най-ефективната формула за изгаряне на мазнини, тъй като са взети под внимание всички физиологични процеси, възникващи по време на интензивно физическо натоварване.

С какво се различават продуктите на 4+ Nutrition?

Уникалните добавки за отслабване на италианската марка се различават драстично от повечето продукти, предлагани на пазара. Разликата се състои в специалния им състав, а също и в самото им приложение. Като типични фитнес продукти, суплементите на италианската компания намират най-голямо приложение сред активно спортуващите хора, защото специфичното им действие се проявява вследствие повишения разход на енергия.

Разликата в подхода на 4+ се забелязва в създаването на:

Женски и мъжки формули

ЛФизиологичните функции в женския и мъжки организъм са коренно различни. Понеже двата пола синтезират различни групи хормони, не само натрупването, но и ефективното изгаряне на мазнините протича по съвсем различен начин. Самото складиране на мастна тъкан е в различни части на тялото, като процесът по намаляване на теглото е много по-бавен и труден за дамите.

Л4+ разработи сериите Cut For Her и Cut For Him, включващи продукти за горене на мазнини в течна форма и под формата на капсули. Мъжките и женски формули се отличават по състав и действие. Докато продуктите от дамската линия се грижат и за общото здравословно състояние на спортуващите жени, то мъжките имат за цел да повишат силата и издръжливостта, така че загубата на мастна тъкан да не се отрази негативно на мускулния растеж.

ЛНачинът на активиране на липидния метаболизъм в мъжките и женските хранителни добавки за изгаряне на мазнини е също коренно различен. Докато продуктите от серията Cut For Her залагат на екстракти от зелен чай и люто чили с ярко изразени диуретични и термогенни свойства, то мъжката серия – Cut For Him е изцяло термогенна формула. Разработена специално за мъже линията е базирана на Ацетил Карнитин – форма на L-carnitine с доказана способност да подпомага горенето на мазнините.

ЛВсяка добавка, подпомагаща отслабването на престижната марка принадлежи към специална група суплементи. Италианската компания е разработила ефикасни продукти с различен състав и принцип на действие. Можете да избирате между:

  • Fat & Carb блокери;
  • Суплементи, базирани на Л-карнитин;
  • Термогенни активатори;
  • Растителни екстракти и др.

ЛВъглехидратните блокери са една специална група добавки за редукция на телесна маса. Те са насочени специално към хората, неспособни да изключат напълно въглехидратите от своето меню. Карбо-блокерите потискат действието на храносмилателните ензими, отговорни за усвояването на въглехидратите, и по този начин възпрепятстват тяхното постъпване в стомашно чревния тракт и преобразуването им в мастни запаси.

ЛТермогенните формули имат свойството да активират липидния метаболизъм чрез повишаване на телесната температура. Те имат силно изразен енергизиращ и тонизиращ ефект, поради което са особено подходящи за активно трениращите хора. С тяхна помощ, по време на интензивна тренировка, дълговерижните мастни киселини биват преобразувани в енергиен източник. Термогенните бърнъри, също така благоприятстват детоксикацията.

Л-карнитиновите формули на италианската компания са изключително ефективни и подходящи за всички спортисти, желаещи да понижат телесната си маса. L-карнитин е специална неесенциална аминокиселина с много важна за топенето на мазнини роля. Тя се съдържа основно в тъканите и мускулите на човешкото тяло, и в минимално количество в черния дроб.

Функцията на карнитина е основно транспортна. Той служи за пренасяне на дълговерижните мастни киселини през клетъчните митохондрии, където предстои да бъдат преобразувани в гориво, нужно за предстоящата тренировка. Л-карнитин е енергизираща и тонизираща аминокиселина, еднакво ефективна при мъжете и жените.

Защо продуктите от тази категория са толкова ефективни?

За професионалните спортисти, амбицирани да поддържат постоянно телесно тегло, е особено важно да намерят ефикасни средства за отслабване, които са и добър енергиен източник. Съчетанието спорт + оптимален диетичен режим си остава единствената работеща формула, но често ниският калориен прием не позволява да се осигури енергията, нужна за провеждане на качествена интензивна тренировка.

Повечето хранителни добавки за отслабване за жени и мъже действат на принципа на диуретиците. Те понижават теглото за сметка на водните запаси в организма, което е не само неефективно, но може да бъде и особено опасно за здравето. Средствата за редукция на тегло 4+ се различават с това, че съдържат важните за спортистите съставки, сред които ацетилкарнитин и кофеин.

Двата компонента са известни с това, че преобразуват поетата с храната мазнина в енергия и по този начин не само предотвратяват нейното натрупване, но и осигуряват допълнителна сила с изключителна продължителност.

Кофеинът е изключително мощен енергиен буустер, и неслучайно е почти задължителен компонент на формулите за топене на мазнини. Той задейства ефекта на термогенезата, при който чрез повишаване на телесната температура, се извършва преобразуването на липидите в енергийни източници, нужни на активните атлети по време на спорт.

Кофеинът има и друго изключително важно свойство – той повишава умствената концентрация и понижава усещането за отпадналост и умора – фактори, способни да саботират провеждането на рутинната тренировка, а с това и самия процес по намаляване на телесната маса.

Всички ефикасни средства за отслабване, събрани в тази категория са обогатени с мощна доза витамини. Те имат за цел да поддържат добрата функция на всички органи и системи в тялото и същевременно да подобрят работата на имунната система.

Факт е, че в процес на понижаване на теглото, тялото губи и част от своите защитни сили. С добавките на 4+ Nutrition рискът от бактериални и вирусни инфекции е сведен до минимум. Ако и вие сте твърдо решени да постигнете ефективно и трайно отслабване с хранителни добавки, заложете на обогатените с витамини суплементи от тази категория, за да имате здраво и добре поддържано тяло.