Креатин

В търсене на най-добрия креатин, предлаган на пазара, неизбежно ще попаднете и на тази категория в сайта на 4+ Nutrition. Тя включва специална група добавки, базирани на различните креатинови форми – монохидрат, пируват и AKG. Особеното тук е специалният състав на отделните продукти, а също и чистотата на компонентите, използвани като суровини.

Защо ви нужен?

Фитнес добавките, базирани на креатин играят важна роля в живота на тежкоатлетите. Креатинът е аминокиселина, естествено съдържаща се в гръбначните организми. Тя е отговорна за енергийните доставки към мускулите и нервите в човешкото тяло. Недостигът ѝ се изразява с мускулна дистрофия и сериозни неврологични заболявания.

Докато за обикновения човек, количеството на креатина, съдържащ се в храната е напълно достатъчно, то за запаления бодибилдър набавянето на нужните дози чрез отделните групи храни е невъзможно. При интензивни, продължителни и редовни тренировки, е нужно да се намери подходящ резервен източник на аминокиселината. Но не най-евтиният, а по възможност най-добрият креатин на изгодна цена.

Основната функция на креатина в организма е повишаване на енергийния запас в мускулната тъкан. Ролята му е пряко свързана с мускулното съкращение, и при хората се синтезира от три отделни аминокиселини – глицин, аргинин и метионин. Когато дневните нужди са по-високи, допълнително количество се набавя чрез храносмилателната система. Интересно е, че 95% от креатиновите запаси се съхраняват в мускулната тъкан.

Защо ви е нужен качествен креатин и то на изгодна цена? Защото без тази форма на заменимите аминокиселини не бихте могли да осигурите експлозивната мощ, от която мускулатурата ви се нуждае за провеждане на изтощителната тренировъчна програма. Защо на изгодна цена? Защото ще се наложи да приемате редовно този суплемент, а това означава сериозен разход на финансови средства, ако заложите на някоя супер скъпите марки.

Какво ви предлагаме?

Ние ви предлагаме изключително креатин монохидрат на цена, която си заслужава да платите. Водещото в избора на креатинова добавка обаче не бива да бъде цената, а съдържанието на конкретния суплемент, както и неговата форма. В състава на нашите формули влизат различни източници на аминокиселината – аргинин, бета-аланин, таурин.

Формата на фитнес добавките винаги е имала значение, защото всеки атлет има различни нужди и предпочитания. Сред продуктите ни ще откриете страхотни креатинови комплекси под формата на гел-капсули, твърди таблетки и пудри. По този начин можете да изберете да приемате изключително важния енергиен източник под формата, която ви се струва напълно удачна.

Креатинът, участващ в продукти като К2 PHASE+ е представен от балансираната формула на марката Kreafast. Тя осигурява по-висока абсорбация на активното вещество, а с това и по-висока доставка на енергия и мощ, с цел повишаване производителността и издръжливостта при силно натоварен тренировъчен режим.

Таблетните форми на креатиновите ни продукти са разработени по начин, гарантиращ бързото им и пълноценно усвояване в стомаха. Специалното покритие на стомашно устойчивата таблетка на 4+ не позволява аминокиселината да бъде разградена преди постъпването ѝ в стомаха.

Слоестата матрица на магнезиев хидроксид отговаря за по-добрата абсорбация на активното вещество, като същевременно понижава токсичността на вторичните съединения. Креатинът повишава енергията и мускулната мощ и съдейства за мускулния растеж, предотвратявайки разпада на мускулен протеин.

Прахообразните креатинови форми също имат своята група постоянни почитатели. Революционната технология на производство, използвана от италианската компания, дава възможност да се създаде прахообразен суплемент с висока водоразтворимост.

Не бива да се притеснявате, че ще ви отнеме много време да направите приятна на вкус креатинова напитка. Пудрите ни се разтварят бързо и без остатък, а същевременно са идеалната предтренировъчна формула, предлагана на пазара. Формулите, базирани на креатин монохидрат са широко застъпени сред нашите продукти.

Редица проучвания показват, че монохидтратната форма е не само еднакво ефективна с всички останали разновидности, но тя е и най-бързо усвоима в организма. Ако ви е нужен качествен креатин на достъпни цени, този раздел на сайта ни слага край на безкрайното ви лутане. Осигурете изключителна мощ и издръжливост на мускулите си, използвайки възможността да купувате качествен фитнес суплемент онлайн, а не от физическите специализирани магазини.

XNO+

От 55.00 лв. до 85.00 лв.

K2 PHASE+

От 50.00 лв. до 85.00 лв.