Аминокиселини

Аминокиселини

4+ Nutrition е италианска марка спортни хранителни добавки, която вече успешно се предлага и у нас. Под това име ще срещнете пълната гама продукти, необходими на активните спортисти и хората, които искат да изглеждат и да се чувстват в топ форма.

Изключително важна част от асортимента на марката, са така важните за спортистите аминокиселини. Те са ключов компонент от режимите за отслабване, поради което са и масово търсена хранителна добавка. 4+ Nutrition предлага аминокиселинни формули с отлично качество на топ цени. Те покриват нуждите на активните спортисти и бодибилдъри, и отговарят на критериите за качество на взискателните потребители.

Нещото, което отличава нашите от всички останали суплементи, предлагани на пазара е безупречното качество на суровините и технологията, по която са разработени. Тези фактори не само повишават драстично специфичното за отделните аминокиселини действие, но и гарантират за пълната им безопасност при продължителен прием.

Защо са важна част от режима на спортиста?

За повечето хора терминът ‘’аминокиселини’’ е напълно непонятен, но за професионалните спортисти и посветените бодибилдъри, те са тясно свързани с хранителния и спортния режим. Аминокиселините са градивен компонент на протеина, а той, както знаем е основен помощник за изграждане и запазване на масивна и добре функционираща скелетна мускулатура. Подпомагат и изгарянето на мазнините.

Делят се на заменими и незаменими. Заменимите са тези, които нашият организъм синтезира под въздействие на определени фактори, а незаменимите трябва да си набавим отвън – основно чрез храната. Всяка аминокиселина, била тя заменима или есенциална, взема пряко участие в повечето физиологични процеси в човешкото тяло. Казано по-просто – аминокиселините са необходими за живота, така както въздухът, водата и слънцето.

4+ Nutrition предлага пълната гама аминокиселини на супер атрактивни цени. Те са подходящи не само за активно спортуващи, но и за хора с допълнителна потребност от тях. Недостигът на която и да е разновидност води не само до слаби спортни резултати, но и до сериозни здравословни проблеми. Участват пряко и в обновяването на клетките, забавяйки процесите на стареене, поради което са предпочитани от много жени.

При бедна на протеин диета и при здравословни проблеми, възпрепятстващи пълноценното им усвояване в организма, е наложително цялата гама незаменими амино киселини да се внасят допълнително чрез качествена хранителна добавка. Какво по-добро от това да разполагате с широк спектър аминокиселини на супер изгодна цена?

За активните спортисти и особено за бодибилдърите е важно да имат достъп до пълния аминокиселинен профил, необходим за повишаване и поддържане на мускулната маса. 4+ поддържа богат асортимент от незаменими аминокиселини, включително верижно разклонените BCAA. Чрез уникалните по своята формула хранителни добавки на италианската марка, вие получавате оптималните дневни количества:

 • Л-аланин;
 • Л-аргинин;
 • Холин;
 • Цистеин;
 • Л-Аспартанова киселина;
 • Л-глутамин;
 • Глицин;
 • Хистидин;
 • Левцин;
 • Изолевцин;
 • Таурин;
 • Валин и др.

Кои разновидности са част от продуктовата гама на 4+ Nutrition?

Ако търсите съществените за добрата спортна форма и анти ейдж ефект аминокиселини, то продуктите, предлагани тук са способни да задоволят високите ви изисквания и нужди. В категорията присъстват всички представители на групата, необходими за доброто състояние на тялото и мускулите.

Една част са представени самостоятелно, а други като комплексна и напълно усвояема формула, гарантираща отлични резултати. Постарали сме се да предоставим избор, отговарящ на всеки индивидуален спортен или здравословен режим.

Тук ще откриете:

Голям избор от BCAA

Невероятно важните за мускулното възстановяване и растеж – аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са представени в цялото възможно изобилие. Можете да избирате между прахообразни формули и таблетки, както и между продукти с различно съотношение между левцин, изолевцин и валин.

Ще откриете също формули, комбинирани с глутамин, от които ще извлечете максималните ползи. Всички BCAA добавки са обогатени с витамини от група В, нужни за тяхното пълноценно усвояване. Всеки комплекс е разработен по начин, повишаващ неговата ефективност. Нито една съставка не е включена на случаен принцип.

Аргинин

Аргининът е още една много важна есенциална аминокиселина, от която вероятно се нуждаете. Ние ви предлагаме различни разработки, така че да изберете подходящата за вашите цели и нужди и постигнете характерния за аминокиселините от този вид ефект.

Аргининът има огромно значение за поддържане на добра физическа форма, а освен това подпомага мускулния растеж, благодарение на важната си роля на вазодилататор. Той улеснява преноса на хранителни вещества до мускулите, а освен това стимулира производството на друга важна аминокиселина – креатина.

Глутамин

Пазарът е буквално залят със суплементи, базирани на глутамин, но малко от тях отговарят на нуждите и изискванията на запалените билдъри. Глутаминът е аминокиселината с най-голям принос за клетъчния синтез и в частност в синтеза на бързооборотни клетки.

Той оказва огромно влияние върху количеството на лимфоцитите и показва колко ключова е функцията му, като имуномодулатор. Предлагаме глутаминови комплекси на прах, а също и под формата на таблетки. Те са идеални за предтренировъчната подготовка, а предвид способността им да стимулират синтеза на растежен хормон, се превръщат в подходяща група аминокиселини за жени.

Комплексни

Продукти като Hydro Amino+ съдържат целия аминокиселинен басейн, необходим за повишаване бионаличността на протеин в тъканните и мускулните клетки. Извлечен от хидролизиран суроватъчен протеинов концентрат, продуктът се бори успешно с хроничната умора и с по-леките инфекциозни процеси.

Комплексните амино-суплементи са особено необходими за постигане на оптимален мускулен растеж и качествена поддръжка. Формулите са разработени на принципа на ензимната хидролиза, което ги прави лесно усвоими дори от хора, страдащи от стомашни и храносмилателни проблеми.

Защо нашите разработки са по-изгодни?

Освен че са най-добрите, разработките на 4+ са и най-изгодни като финансова стойност. Не се подвеждайте от цената на различните продукти, а се запознайте подробно с техния състав. Ще установите, че във всяка добавка основната аминокиселина е с много по-висока концентрация.

Високата концентрация на активно вещество ви позволява да приемате по-малка доза при всеки прием. С времето ще установите, че с една опаковка си гарантирате много по-дълъг аминокиселинен прием и следователно не губите, а пестите средства. Не можем да не изтъкнем и големите разфасовки, покриващи ежедневните ви нужди за дълъг период от време.

Отличният баланс между отделните видове аминокиселини също говори красноречиво, колко са изгодни продуктите от тази категория. Вместо да ползвате няколко различни добавки, можете да използвате успешно само един от перфектните ни комплекси.

Витамините и минералните соли имат огромно значение за бързото и пълноценно усвояване на аминокиселините, които приемате. Добавките ни са на изгодни цени, защото са обогатени с необходимите за тяхното усвояване витамини и минерали.

Пълноценният комплекс ви позволява да си спестите усилията и средствата, нужни за намирането на качествени мултивитамини. В различните формули присъстват витамините от група В, витамин С, както и минералите калций и магнезий – компоненти с основен принос за бързото възстановяване след интензивно физическо натоварване.