Специални Формули

 

Нуждите си от висококачествен белтък, бихте могли да задоволите чрез продуктите от тази категория. 4+ Nutrition създаде специална група протеинови добавки, които не случайно са класифицирани като специални формули. С различен състав и най-вече комбинация от няколко вида източници, добавките от настоящия раздел са идеалното средство за повишаване и поддържане на скелетната мускулатура.

С какво са различни?

Формулите, присъстващи, в раздела са уникални преди всичко заради специфичния си състав. Докато стандартните протеинови добавки залагат на един основен източник на белтъчини – мляко, яйца, соя, то продуктите, поместени на тази страница, са в голямата си част комбинация от разнородни по вид и свойства суровини.

Разликата не се забелязва от пръв поглед, тъй като виждаме добре познатите ни пудри, от които се приготвя протеиновият шейк. Фитнес маниаците и професионалните атлети дължат голяма част от спортните си постижения на белтъчините. Ако се питате защо да заложите на специалните матрици от конкретния раздел, вероятно не знаете, че имате специфични или завишени нужди от качествен белтък, които трябва да удовлетворите.

Сред специалните ни протеинови формули ще откриете:

100% веган суплементи

Все повече хора решават да изключат напълно животинските продукти от менюто си. Това задължава големите производители на спортни добавки да предложат протеинова формула, която да не е базирана на обичайните суровини – мляко, месо и яйца. Сред формулите, на 4+ ще срещнете продукти като Choco Poat+, осигуряващ 5 от 8-те есенциални аминокиселини: изолевцин, левцин, лизин, метионин и фенилаланин, които не могат да бъдат синтезирани от организма.

Суровината, от която е извлечен чистият протеин тук са овесените ядки. Те са богат източник на комплексни белтъчини, а също и на въглехидрати и влакнини, нужни за правилното усвояване на протеина. С богат вкус на тъмен шоколад и без добавени: захар, аромати, оцветители и подсладители, веган протеиновата формула на италианската марка е перфектният източник на растителен белтък.

Уникални бленди за растеж и поддръжка на мускулната маса

Комбинацията от няколко различни по състав и действие вида протеин е това, което прави нашите формули толкова специални. Чрез смесването на различни видове белтъчини се осигурява бързо и дългосрочно постъпване в организма на аминокиселините с разклонена верига, както и на голям брой незаменими аминокиселини с много висока биологична стойност и много лесно усвоими от храносмилателния тракт.

Такъв продукт е Pro Blend+ – идеалната протеинова матрица, съдържаща суроватъчен протеин изолат, познат с бързото си действие, а също и суроватъчен концентрат и калциев казеинат, осигуряващ постоянен приток на аминокиселини в кръвния поток. При формули като Pro Paleo+ имаме комбинация от яйчен албумин и телешки протеин – два белтъчни източника за бързо възстановяване и мускулен растеж.

Вие също сте специални

Тялото на всеки човек, а още повече на активно спортуващите хора има различни потребности по отношение на белтъчния прием. Уникалните по своя състав специални формули на италианската компания осигуряват нужните хранителни вещества на атлетите, следващи тежка тренировъчна програма и рестриктивен хранителен режим.

Специалните ни клиенти могат да си набавят нужните дози белтък, доставящ незаменими аминокиселини на интензивно натоварените мускули. Протеинът, както знаем има пряко отношение не само към увеличаване и запазване на мускулната маса, но и към здравето на ставите и костите, и към процесите отговорни за изгаряне на мазнините.