Дамска линия

Категорията “Хранителни добавки за жени” е изградена от течни препарати и таблетки. Те са подбрани с цел благоприятстване на отслабването, прочистване на токсините, развитието на мускулна маса, подобряване състоянието на кожата, косата, зъбите и ноктите.

Добавките за поддържане на тонус и настроение по време на месечните изменения, също заемат подобаващото си място в селекцията ни. Тя е неизбежно свързана и с грижата за естетична визия. Постигането й включва сред продуктите освен задължителният протеин и есенциални аминокиселини, също и микроелементи, стимулиращи синтез на колаген и кератин.

Оксидация и изгаряне на мазнини

Whey 4 Her + Hair & Nails е най-сполучливият пример, как редовният прием на допълнителни микроелементи и витамини (биотин, селен, мед, цинк и рибофлавин) за производство на колагенни влакна, действително възстановява здравината и блясъкът на косите, ноктите и кожата. Добавката представлява протеинова пудра – суроватъчен протеин с високо съдържание на фолиева киселина, която регенерира тъканите, витаминен комплекс и желязо. Млечните протеини произвеждат аминокиселини в голямо количество, и стимулират органичният протеинов синтез.

Карнитинът извършва пренасянето на мастни киселини през клетъчните мембрани. Аминокиселината благоприятства превръщането им в енергия, а също окисляването и изгарянето на мазнини. Този факт поставя синтезът или самостоятелният му прием като първостепенна задача на нашата категория.

Той се открива в Her Pre + – предтренировъчна добавка за интензивно натоварване. Тя е комплекс от BCAA аминокиселини, сложни въглехидрати, витамини, минерали и няколко микроелемента от особено значение. Холинът подобрява липидният метаболизъм, а ниацинът (B3) лекува симптомите на умора и изтощение.

Относно отстраняването на излишни мазнини, в селекцията си сме подбрани няколко препарата, изцяло насочени към стимулиране на този процес. Т.нар. “фетбърнери” са с комплексна функция – освен отслабване, те благоприятстват  освежаването на кожата и растеж на гъста мека коса. Основните процеси, извършвани от тези добавки, са стимулация на липидният метаболизъм, дрениране на излишните течности и ограничаване усвояването на захари в стомашно-чревният тракт.

Такова влияние оказват Carb Control 4 Her+, Pro Sense +, Cut 4 Her + Liquid,  както и кремът за външно приложение Cut 4 Her +. Добавките са предназначени за спортуващи дами. Добре е да се предвиди, че разграждането на мастни депа и изглаждането на целулит не би се случило толкова бързо само с прием на таблетки или разтворените напитки, без движение.

Glucose Control 4 Her + регулира стойностите на кръвна захар и оптимизира толерансът към глюкозата. Нивото й оказва огромно влияние върху стабилното телесно тегло, емоционалният и жизнен тонус. Глюкоза в нормални граници се измерва при хора с ниски нива на тревожност и добра адаптивност към стресови ситуации.

Нашата добавка, съдържаща корен от индийската билка Ашваганда, Momordicin, семена от сминдух, полифеноли, екстракт от горчив пъпеш и екстракт от полифеноли, осигурява значителен резултат в регулирането на процеса. Успешният резултат пък се отразява пряко върху качеството на тренировките.

Добавки за цялостен жизнен тонус

“Красотата отвън е красота отвътре.” Авторът на тази максима е изразил най-важното условие за физическата естетика – здравето, грижата и поддръжката на което винаги проличават. Her D-tox + е прекрасен препарат за поддържане бактериалната среда на чревната флора – някои потребители ще се изненадат, колко голямо значение има този процес върху естетичната визия.

Тази добавка го подпомага с активното съдействие на про- и пребиотици, холин, възпрепятстващ натрупването на мастна тъкан, джинджифил и ацетилхолин Ацетилхолинът стимулира всички храносмилателни процеси, едновременно релаксирайки нервната система и сърдечна дейност.