Специални Формули

4+ Nutrition ви представя своите специални формули за здраве и поддръжка. Страницата съдържа страхотна селекция от хранителни добавки, разработени по изцяло нов начин, целящ да сведе до минимум съдържанието на ненужни вещества в различните продукти. Това, с което са известни суплементите на италианската компания е преди всичко тяхната чистота, а от там и пълната им безопасност.

Защо са ви необходими?

Нашите специални добавки са необходими не само на хората, занимаващи се активно със спорт, но и на всеки модерен човек, който се сблъсква ежедневно със стресови ситуации и е подложен на умствено и физическо изтощение. Едва ли е нужно да казваме, че бодибилдърите са най-застрашени от влошаване на здравословното състояние, понеже при тях стресовите нива са изключително високи.

Конкретната група включва различни по състав и предназначение формули. В този раздел ще откриете идеално решение на редица здравословни проблеми, а част от тях можете да използвате и като превантивна мярка срещу редица заболявания. Продуктите от категорията позволяват да се компенсира липсата на важни за здравето вещества при бедна на витамини и минерали диета.

Тъй като набавянето на полезни микро и макро нутриенти чрез храната е не винаги възможно, формулите, представени тук са идеалната алтернатива. Комбинацията от физическа и психическа умора, наред с неправилното хранене, е сред водещите причини за влошаване качеството на живот и за появата на опасни и хронични заболявания.

Влошеното здравословно състояние дава отражение не само върху спортните резултати, но и върху качеството на живот изобщо. Специалните ни формули са ви наистина много необходими, ако държите да изглеждате и да се чувствате добре за един  много дълъг период от време.

Какво ви предлагаме?

Фитнес добавките, представени тук включват широк диапазон от изцяло натурални съставки. Всеки продукт, разработен от 4+ е базиран на естествени растителни източници с изключителна чистота и отлична усвоимост в организма. Компанията е изградила собствена база за доставка на суровините, за да гарантира на своите клиенти, че в нейните суплементи липсват напълно вредните за здравето пестициди, оцветители, овкусители и консерванти.

Сред формулите с особено значение за вашето добро здравословно състояние, можем да посочим:

  • Продукти за редукция и поддържане на оптимално телесно тегло;
  • За детоксикация и поддръжка на черния дроб;
  • За контрол на лошия холестерол;
  • За намаляване нивата на емоционалния стрес;
  • За дрениране на телесните течности;
  • За стомашно чревния тракт – пребиотици;
  • За здрави коса, кожа и нокти.

Всеки суплемент е базиран на чисти растителни екстракти, за които е известно, че притежават полезни за телесните функции свойства. Силимаринът, съдържащ се в семената на растението Бял трън, има отлични детоксикиращи черния дроб свойства. По същия начин семената от тиквички и екстрактът от горчив пъпеш успяват да поддържат нормални нивата на кръвната захар след хранене.

Витамините и минералите са изключително важен компонент от нашите специални здравословни формули. Ще ги откриете в продуктите за разкрасяване, в които са представени цялата гама микро и макронутриенти – витамини С и Е, В-комплекс и широк спектър минерали като: цинк, селен, желязо, манган, фолиева киселина и Метил сулфонил метан – форма на био активна сяра.

Добавките, предназначени за поддържане на добро здраве са представени в различни форми – прахообразни, течни и под формата на таблетки. Общото между всички тях е високото качество на суровините, оптималната доза на активни вещества и ниската цена, защото високата концентрация на полезни съставки в нашите продукти ви позволява да постигнете своите цели с оптимален ежедневен прием.