Омега 3 Мастни и Линолови киселини

Омега 3 Мастни и Линолови киселини

Омега 3, 6, 9 – целият комплекс омега мастни киселини, а и всяка от трите групи са прекрасно лечебно средство и превенция на редица заболявания. Те не се синтезират самостоятелно в организма ни, а са изключително важни за здравословните нива на холестерол и триглицеридите, както и функционирането на сърдечно-съдовата система, костно-скелетната плътност, ставният апарат, кръвоносните съдове, когнитивното здраве, психичните заболявания и тонусът. Приемът е доста препоръчителен, особено за хора с активни спортни занимания, и става чрез определени храни или добавки. Най-известно сред тях е рибеното масло.

В групата омега 3 съединения се съдържат алфа-линоленова киселина (ALA) и полиненаситените EPA (ейкозапентоенова) и DHA (докозахексаенова) киселина, които са отговорни за описаните лечебни функции. Освен това, те намаляват риска от поява на астма, диабет, атеросклеротични плаки, тромбоза, инфаркти, инсулти, тежки възпалителни процеси, и едновременно повлияват положително редица психични заболявания, което е по-характерна черта на DHA – тя се натрупва избирателно в определени системи – мозък, семенна течност, церебрален кортекс и ретина.

Облекчението на сериозни костни и ставни заболявания, както и поддържането на тези системи в оптимална ллътност и здраве обаче са причината, полезният троен комплекс полиненаситени съединения да е най-използваната добавка от спортисти. В съчетано приложение с линолова киселина, те могат да осигурят невероятни спортни постижения, мускулен растеж и оформяне на мечтаната фигура.

4+ Nutrition ни предоставя стимулиращи и натурални тренировъчни продукти на напълно достъпна за тези антиоксидантни мастни съединения цена. Те представляват желатинови капсули с основно съдържание рибено масло – един от най-наситените с мастните съединения концентрати, с добавени протеин, натурални морски фосфолипиди, астаксантин и куркумин при отделните предложения. Mega Krill Oil + например е най-препоръчителната хранителна добавка за дами – тя е с особено благотворно влияние върху женските репродуктивни органи, заедно с грижите за сърцето, мозъкът и костите ни. Страхотните цени за тези свръхполезни три мастни киселини са придружени от значителното количество от 100 гел капсулки във всяка разфасовка. Инвестицията си заслужава!

Линоловите киселини

Линоловата киселина благоприятства доброто състояние на кожата ни чрез регулиране на водният баланс и осигурява защитата й при ултравиолетово и рентгеново облъчване. Тя обаче притежава и уникалното свойство да изгаря голям процент от складираните мастни клетки в мастните депа, предотвратява разрастването им и възпрепятства отлагането на големи количества мазнини, тъй като малък процент от тях все пак ни е жизнено необходим. Всички тези предимства, заедно с оптимизирането на сърдечно-съдовите функции и кръвоносните съдове, са допълнени от функцията за натрупване на мускулна маса, благодарение на повишеният синтез на ензими и блокирането на протеиновия разпад.

В каталогът ни ви очаква CLA+ – конюгирана (свързана) линолова киселина под формата на гел капсули. Дневният прием, комбиниран с физическа активност съвсем скоро ще повлияе развитието на мускулатурата, физическата и психическа кондиция, и тонусът ви. Всички линолови киселини са и мощен природен антиоксидант, като продуктът на 4+ Nutrition не е изключение. Осигурете си го веднага с намаление от реалната му стойност!

CLA+

От 50.00 лв. до 90.00 лв.

OMEGA+

От 45.00 лв. до 60.00 лв.