Фибри, Езними, Супер Храни и Имуностимулатори

Фибри, Езними, Супер Храни и Имуностимулатори

4+ Nutrition ви представя страхотната си колекция от супер храни, имуностимулатори, храносмилателни ензими и добавки, съдържащи оптимално количество фибри. Категорията е обособена с цел да се помогне на активните спортисти да намерят бързо и лесно продуктите, нужни за поддържане на оптимален баланс в организма.

Какво ви предлага категорията?

В категорията ще срещнете хранителни добавки с различен състав и предназначение. Като форма, те също се различават помежду си. Предлагаме продукти, разработени под формата на капсули, както и прахообразни формули, от които можете да си приготвите свежа здравословна напита с приятен вкус и аромат.

Общовалидно за всички хранителни добавки, намерили място в специалната ни селекция, е високото качество и чистота на вложените в състава им суровини. Всеизвестно е, че италианската компания влага огромни финансови ресурси в изграждането на собствена база за суплементиране. Само по този начин може да се гарантира на потребителите, че приемат наистина полезен за здравето продукт.

Сред добавките, присъстващи на тази страница ще откриете:

Средства за по-добро храносмилане

От десетилетия се говори за нуждата от консумация на храни богати на фибри, но въпреки това, те са слабо застъпени в хранителния режим на модерния човек. Богати на влакнини храни са зърнените и бобовите култури, които често биват пренебрегвани от хората, следващи строг спортен или диетичен режим.

4+ ви дава възможност да си набавите нужното количество фибри чрез хранителна добавка. Фибрите имат редица полезни свойства – подобряват перисталтика, подпомагат изчистването на червата и създават дълготрайно усещане за ситост. Храните, богати на влакнини са всъщност важни за процесите, свързани с редукцията на теглото, тъй като намаляват глада и елиминират нуждата от често и обилно хранене.

Храносмилателни ензими

Допълнителният прием на храносмилателни ензими е наложителен, когато синтезът им в организма е силно ограничен поради заболяване или друга причина. Ензимите, от които се нуждаем, за да усвоим напълно отделните хранителни групи включват:

  • Липаза;
  • Амилаза;
  • Протеаза;
  • Бромелаин;
  • Алфа-галактозидаза;
  • Лактаза;
  • Целулаза.

Всеки от ензимите е отговорен за усвояването на различните групи храни – протеини, въглехидрати, мазнини, лактоза, целулоза и др. Без тяхното съдействие, храната, която консумираме няма да бъде разградена и усвоена напълно. Симптоми като подуване на стомаха, метеоризъм, гадене и диария, често са признак за недостиг на определени групи ензими.

Супер храни и имуностимулатори

Имунната система е единственият щит в човешкия организъм, притежаващ свойството да отблъсква атаките на бактерии, вируси и други болестотворни микроорганизми. Нейната работа се повишава при активно спортуващите хора, тъй като интензивните тренировки се явяват стрес, способен да намали имунната функция на тялото. Именно спортуващите имат най-голяма нужда от силни имуностимулатори.

4+ разработи собствена серия, включваща най-добрите имуностимулатори за възрастни. Продуктите на марката са базирани на изцяло натурални съставки, съдържащи пълната гама витамини и минерали в оптимално количество. Super food+ на марката е силен имуностимулатор в прахообразна форма, съдържащ специален комплекс от протеини, плодове, зеленчуци, Омега 3 и 6 мастни киселини и полифеноли.

<

Изберете качеството на изгодна цена

Смело можем да заявим, че цялата гама добавки от тази категория представлява суперхрани, които трудно бихме могли да си набавим от магазините за хранителни стоки. Пестицидите, консервантите, синтетичните овкусители и подобрители, са все химикали, съдържащи се в храната, която съвременният човек е принуден да консумира.

Италианската компания 4+Nutrition ви дава страхотна алтернатива – средства, способни да поддържат всички телесни органи и системи в отлично състояние. Продуктите са идеалното оръжие срещу ежедневния стрес, вирусните епидемии, неправилното хранене и замърсителите, присъстващи във въздуха, водата и храната ни.