Протеинови десерти

Протеинови десерти

Ако търсите възможно най-бързата и приятна форма на протеин, то това са фантастичните протеинови десерти на 4+ Nutrition. Малко са производителите на спортни хранителни добавки, позволили си лукса да разработят специална серия вкусни десертни блокчета, способни да задоволят нуждите на спортистите от допълнителна доза протеини и въглехидрати, преди или след тренировка.

Отличните шоколадово-млечни барове на марката са чудесна алтернатива на страхотните протеинови шейкове, които се приготвят от специално създадените от компанията прахообразни продукти. Въпреки перфектната им разтворимост, тяхното приготвяне и употреба са не винаги възможни и удачни.

Когато графикът ви налага да напуснете бързо фитнес залата, най-лесно е да хапнете вкусното протеиново блокче, за да се възползвате максимално от анаболния прозорец след тренировка, гарантиращ добър мускулен растеж и поддръжка.

Защо белтъчини с източник яйца?

С какво са различни сладките изкушения на 4+ Nutrition?

Чудесните протеинови десертчета на италианския производител са разработени специално за нуждите на активно спортуващите, но те са подходящи и за всички останали, желаещи да получат вкусна доза енергия по време на натоварения си ден. Предимството им пред всички останали сладкарски изделия, предлагани на пазара, е тяхната отлична хранителна стойност и пълна липса на рафинирана захар.

Докато в повечето шоколадови десерти само се говори за наличие на мляко, то в продуктите на 4+ такова наистина е вложено, като са използвани единствено суровини от проверени и одобрени източници. Наличието на чист белтък и незаменими аминокиселини, е друго предимство на специалните протеинови десерти на италианската марка. В много от случаите става въпрос за количество от 25.5 гр. чист протеин при 55 гр. общо тегло на десерта.

Въглехидратите, съдържащи се в десертните блокчета на компанията са друг, много важен компонент за хората, подложени на тежко физическо натоварване. Те имат за цел да възстановят нивата на гликоген, който тялото е изгубил при физическите усилия. Това съвсем не означава, че всички източници на въглехидрати са полезни за здравето и спортната форма на атлетите.

При създаване на своите чудесни протеинови десерти, 4+ залага изцяло на подсладителите, като източник на захари. Тук в никакъв случай не се използва вредния за здравето аспартам, а предимно малтитол, който е най-леката форма на въглехидрат, невлияещ на инсулиновите нива в организма. Това прави протеиновите блокчета на марката подходящи дори за диабетици и хора, желаещи да поддържат оптимално телесно тегло.

Нито един протеинов десерт с марка 4+ Nutrition не съдържа хидрогинезирани мазнини (маргарин) или изкуствени оцветители и аромати. Това ги прави най-чистата форма на протеин на пазара, подходяща за хора от всякаква възраст, включително за деца. Всички аромати и овкусители, вложени в десертните блокчета, са с натурален източник, за да бъдат не само полезни, но и много по-вкусни.