0876 690 006 [email protected]

Регистрирай се сега и получи 10% отстъпка на всеки продукт!

Количка

Sale

PAA+

85.00 лв.68.00 лв.

Разфасовка

Clear

Описание

СЪСТАВ

Аминокиселини: Л-Леуцин, Л-Лизин, Л-Изолевцин, Л-Валин, Л-Фенилаланин, Л-Треонин,Л-Тирозин, Л-Метионин, Л-Цистеин, Аспарагинова киселина, Л-Триптофан,Цитрулин Малат, Орнитин алфа-кето-глутарат, Витамин В6, противослепващи агенти: силициев диоксид, магнезиев стеарат.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

5 табл след тренировка

PAA + е съставен от пълен набор от есенциални аминокиселини, включително аминокиселини с разклонена верига или BCAAs (L-левцини, L-изолевцини и L-валин) в идеалното съотношение към оптимизиран протеинов синтез. Освен че съдържа необходимите количества от тези аминокиселини за задоволяване на нуждите на тялото по време на тренировка, PAA + стимулира синтеза на аминокиселини, за да отговори на тези изисквания за продължителни периоди от време или по време на повтарящи се интервали. Въведени чрез диетата си. Есенциалните аминокиселини не се синтезират от организма. Между основните и несъществени аминокиселини, има общо 20 и всички те са различни, за да образуват протеини. PAA + също съдържа някои несъществени аминокиселини. Това гарантира непрекъсната и постоянна подкрепа, особено в случай на повишено търсене. Този продукт съдържа също цитрулин, който освен стимулиращ протеиновия синтез е способен също така да подобри свиването на мускулите, което е от съществено значение за спортистите по време на тренировка. Свободните аминокиселини, присъстващи в PAA +, са единични свободни аминокиселини и затова не е необходимо да се усвояват.

Истинската иновация в този продукт е хидролизираният казеин HYDRO C 95, най-бързият източник на протеин, който можете да получите. Този продукт предлага ултра-бързо усвояване и елиминира мускулната умора и болезненост. PAA + дава възможност да се подобри физическото представяне и да се поддържа с течение на времето. L-аспартинова киселина, която намалява нивата на амоняк след тренировка, в допълнение към увеличаващата се мускулна маса, както и енергията и здравината.

И накрая, формула PAA + е обогатена с витамин В6, който допринася за нормалния протеинов метаболизъм и намаляването на умората и умората. Витамин В6 също действа като коензим в реакциите на взаимодействие между различните аминокиселини.

Хранителни Стойности
Дози в опаковка
Доза 12 табл

Състав на доза
Калории
Хидролизиран Казеин 2400 mg
Л-Изолевцин 1224 mg
Л-Леуцин 1800 mg
Л-Лизин 1512 mg
Л-Валин 1224 mg
Л-Фенилаланин 900 mg
Л-Треонин 852 mg
Л-Тирозин 900 mg
Л-Метионин 804 mg
Л-Цистеин 804 mg
Аспартанова киселина 720 mg
Л-Триптофан 468 mg
Цитрулин Малат 420 mg
Орнитин алфа-кето-глутарат 108 mg
Витамин В6 1.4 mg

Допълнителна информация

Разфасовка

300 табл, 600 табл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PAA+“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разфасовка

Clear