0876 690 006 [email protected]

Регистрирай се сега и получи 10% отстъпка на всеки продукт!

Количка

Sale

BCAA+G

70.00 лв.56.00 лв.

Вкус

Clear

Описание

Страхотен микс, осигуряващ BCAA + Глутамин и витамини от група В. Перфектен за употреба преди, по време и след тренировка.

BCAA+G се състои от разклонено верижни аминокиселини, глутамин и витамини от група В. Добавката е създадена специално за да увеличи мускулната маса, силата и издръжливостта и да съкрати времето, необходимо за възстановяване, като същевременно намали признаците на отпадналост и умора. Включените в състава на добавката витамини В1 и В6 допринасят за нормалния протеинов и гликогенов метаболизъм и помагат за поддържане на физиологичния енергиен метаболизъм.

Аминокиселините L-левцин, L-изолевцин и L-валин са три от общо осемте незаменими аминокиселини, които тялото ни не може да синтезира, характерно за които е, че са с разклонена верига. За разлика от другите, разклоненоверижните аминокиселини могат да се синтезират и в мускулите, а не само в черния дроб и да се използват директно за възстановяване на увредените мускулни влакна, което позволява да се намали времето за възстановяване.

Освен това, протеините в мускулните клетки са особено богати на BCAA – 35% от тях се намират в мускулната тъкан, така че с прием на ВСАА веднага след интензивна физическа активност, реконструкцията на мускулните влакна е много по-ефективна, тъй като аминокиселините ще бъдат доставени директно в мускулите, където бързо ще коригират евентуалните поражения.

Глутаминът се счита за условно есенциална аминокиселина, тъй като дори ако се синтезира от организма, в някои случаи трябва да се включи и допълнително в диетата. В края на тренировката, особено ако е с голяма продължителност, нивата на плазмения и мускулен глутамин претърпяват драстичен спад, който ще изисква часове за възстановяване на аминокиселината.

Глутаминът стимулира синтеза на протеини и насърчава на растежа на мускулна маса, вода, аминокиселини и други вещества с анти-катаболен ефект върху клетките. По време на периода на възстановяване, глутаминът благоприятства съхраняването на мускулния гликоген и може да стимулира секрецията на растежния хормон (GH).

Хранителни Стойности
30 Дози в опаковка
Доза 10 гр

Състав на доза
Калории
Глутамин 5 g
Леуцин 2500 mg
Изолеуцин 1250 mg
Валин 1250 mg
Витамин В12 0.75 mcg
Витамин В6 0.42 mg
Витамин В2 0.42 mg
Витамин В1 0.33 mg
Фолиева киселина 60 mcg

Допълнителна информация

Вкус

Диня, Синя Малина, Червена Малина, Чери лимонада

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „BCAA+G“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вкус

Clear